Dé aankoopmakelaar in Montfoort

Het vinden van de juiste woning wordt vereenvoudigd met een deskundige aankoopmakelaar in Montfoort zoals Jacobi makelaars.

Zorgeloos een huis kopen in Montfoort

Op zoek naar een huur- of koopwoning in Montfoort of omgeving? Het vinden van de perfecte plek kan een hele uitdaging zijn, want het moet aanvoelen als het nieuwe 'tweede velletje' om je heen. Tijdens je zoektocht moet je met een aantal zaken rekening houden en moet het aanbod voldoen aan je woonwensen van dit moment.

Een goede voorbereiding is essentieel en kan uiteindelijk tijdwinst opleveren. Bij Jacobi makelaars hebben we jarenlange ervaring (al vanaf 1995) in het begeleiden van de aankopen van kandidaat-kopers. Veel van onze klanten zijn zelfs voor een volgende woning bij ons teruggekomen. Dit komt doordat wij persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten, onze collega-makelaars kennen, beschikken over een groot netwerk en de woningmarkt goed kennen. Zoek je een koopwoning of appartement te koop in Montfoort? Of ben je op zoek naar huizen te koop in Montfoort en omgeving? Bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundig advies en begeleiding bij het vinden van jouw ideale woning in Montfoort en omgeving.

 

De aankoopmakelaar in Montfoort en omgeving

Een huis is veel meer dan een paar stenen. In een huis dat bij je past voel je je thuis en is het een plek waar je tot rust komt en graag familie en vrienden ontvangt. Laat je bij deze belangrijke en spannende beslissing bijstaan door onze aankoopmakelaars. Aankoopbegeleiding is een dienst waarin je van A tot Z begeleid wordt door een makelaar die opkomt voor jouw belangen.

De makelaar begeleidt je bij de bezichtigingen, beoordeelt de staat van onderhoud, wijst je op de mogelijkheden, op de zwakheden en neemt je mee tijdens het gehele traject van zoeken t/m na de notaris aan toe. Het is een spannend proces waarbij wij de juiste strategie bewaken, adviseren en het geheel zakelijk en objectief benaderen. Zo kunnen wij je soms ook voor een emotionele beslissing behoeden die op dat moment voor jou niet de juiste is. Wij onderhandelen over de juiste prijs, de leveringsvoorwaarden en de oplevering. Bij een aankoop controleren wij de koopovereenkomst op (on)juistheden en begeleiden wij je tot, met én na de overdracht bij de notaris.

Laat je bij een belangrijke beslissing zoals het aankopen van een woning bijstaan door een deskundige, en die deskundigen zijn wij! Op zoek naar een woning kopen in Montfoort en omgeving? Schakel ons in voor professionele begeleiding bij het vinden en aankopen van jouw droomhuis of appartement te koop in Montfoort.

 

Wil je aankoopbegeleiding ervaren?

Neem contact op voor een gratis aankoopbezichtiging van een huis of appartement die te koop staat in Montfoort en omgeving. Onze deskundige aankoopmakelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden en aankopen van jouw ideale woning. Laat ons je helpen om de juiste beslissingen te nemen en je droomhuis te vinden.

Stappenplan woning aankopen

Er komt redelijk wat kijken bij het kopen van een huis: van de zoektocht en de bezichtigingen tot aan het onderhandelen en de overdracht van de aankoop.

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Kopje koffie of thee samen doen?

Overweeg je je huidige woning te verkopen, of ben je op zoek naar jouw droomhuis? In beide gevallen zouden we je graag willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

 • 10
  Zeer vakkundige makelaar met enorm gemotiveerd personeel. Ons huis is snel verkocht en we zijn keurig begeleid tot en met de overdracht. Zeer aan te raden....
  Anoniem
 • 8.5
  Prima contact met de makelaar en haar collega's. Schappelijk tav aankoop, verkoop zal ook zo verlopen is mijn verwachting
  Een funda gebruiker
 • 10
  Duidelijkheid, goede communicatie en zonder meer voor iedereen aan te raden die een huis te verkopen heeft
  Hans van Domselaar
 • 10
  Professioneel, beweegt mee en stelde zich flexibel op per situatie, zeer. Zeer communicatief. Top team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Contact is altijd super geweest en zijn een goede begeleiding door het hele proces heen. Ik zat voor werk veel buiten europa en dan was via whatsapp bellen geen probleem (scheelt ongelofelijk in de kosten)
  Kevin de Groot
 • 10
  deskundigheid en goede communicatie over alles wat er toe doet. Je voelt je thuis bij de procedure van deze makelaars, die echt verstand van zaken hebben. Alleen maar lof.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Vandaag hebben wij de verkoop van onze woning afgerond. Het gehele traject is super begeleid door Jacobi Makelaars met haar team. Vanaf het eerste contact was de rust, professionaliteit maar ook het luisterend oor naar onze wensen zichtbaar en dat voelde gelijk vertrouwd. Altijd was het team beschikbaar en afspraken liepen vlekkeloos. Jacobi makelaar is aan aanrader voor een ieder die ondersteuning zoekt in het toch al uitdagende traject van verhuizen. Wij kunnen alleen maar zeggen, Top team Jacobi, bedankt en ga zo door. Met vriendelijke groet Sjaak en Jeanneke.
  Sjaak Voorhout
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Anoniem
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goed advies en fijne begeleiding.
  Anoniem