Dé verkoopmakelaar in Montfoort

Een woning verkopen is voor velen geen dagelijkse kost. Met de juiste woning wordt vereenvoudigd met een deskundige aankoopmakelaar in Montfoort zoals Jacobi makelaars.

Zorgeloos je huis verkopen in Montfoort

Een huis verkopen is voor velen geen dagelijkse kost. Een spannende gebeurtenis waar veel emotie bij komt kijken. Elke situatie en woning is anders. Dit weten wij bij Jacobi makelaars. Om je zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen luisteren wij vooraf naar de wensen om een daarna een plan van aanpak te maken dat bij je past en aanspreekt. Van ons kun je verwachten dat jouw belang altijd voorop staat en je als klant centraal staat in het proces van verkoopbegeleiding in Montfoort en omgeving.

De verkoopmakelaar in Montfoort en omgeving

De woning verkopen is niet wachten tot een kandidaat reageert. Door vooraf eerst te bepalen waar de kandidaat-kopers wonen, bepalen wij de middelen om hen te bereiken. Afwachten is niet onze strategie. Juist door actief op zoek te gaan naar de kandidaat-kopers, zowel de actieve als de latente doelgroep, maak je grotere kans de woning spoedig te verkopen voor een betere prijs. Naast funda.nl, een te-koop bord, de etalagepresentatie verzorgen wij ook te koop mailingen en maken we goed gebruik van social media en nog veel meer. Wij houden je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn wij 6 dagen per week bereikbaar. Kandidaat-kopers krijgen ruim de tijd om te kijken tijdens de bezichtigingen en waar mogelijk denken wij mee in oplossingen voor de kandidaat-koper. Bij het huis verkopen in Montfoort en omgeving streven wij naar een soepel en succesvol proces. Ook verlenen wij uitgebreide verkoopbegeleiding in Montfoort en omgeving, waardoor je de kans vergroot tot het verkopen van je woning.

Wil je verkoopbegeleiding in Montfoort ervaren?

Wij verklappen nog niet alles maar we vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvende waardebepaling bij je thuis. Neem contact op voor een gratis verkoopadviesgesprek.

Stappenplan woning verkopen

Er komt redelijk wat kijken bij het verkopen van een woning, wij helpen je van A tot Z!

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Kopje koffie of thee samen doen?

Overweeg je je huidige woning te verkopen, of ben je op zoek naar jouw droomhuis? In beide gevallen zouden we je graag willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

 • 10
  Zeer vakkundige makelaar met enorm gemotiveerd personeel. Ons huis is snel verkocht en we zijn keurig begeleid tot en met de overdracht. Zeer aan te raden....
  Anoniem
 • 8.5
  Prima contact met de makelaar en haar collega's. Schappelijk tav aankoop, verkoop zal ook zo verlopen is mijn verwachting
  Een funda gebruiker
 • 10
  Duidelijkheid, goede communicatie en zonder meer voor iedereen aan te raden die een huis te verkopen heeft
  Hans van Domselaar
 • 10
  Professioneel, beweegt mee en stelde zich flexibel op per situatie, zeer. Zeer communicatief. Top team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Contact is altijd super geweest en zijn een goede begeleiding door het hele proces heen. Ik zat voor werk veel buiten europa en dan was via whatsapp bellen geen probleem (scheelt ongelofelijk in de kosten)
  Kevin de Groot
 • 10
  deskundigheid en goede communicatie over alles wat er toe doet. Je voelt je thuis bij de procedure van deze makelaars, die echt verstand van zaken hebben. Alleen maar lof.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Vandaag hebben wij de verkoop van onze woning afgerond. Het gehele traject is super begeleid door Jacobi Makelaars met haar team. Vanaf het eerste contact was de rust, professionaliteit maar ook het luisterend oor naar onze wensen zichtbaar en dat voelde gelijk vertrouwd. Altijd was het team beschikbaar en afspraken liepen vlekkeloos. Jacobi makelaar is aan aanrader voor een ieder die ondersteuning zoekt in het toch al uitdagende traject van verhuizen. Wij kunnen alleen maar zeggen, Top team Jacobi, bedankt en ga zo door. Met vriendelijke groet Sjaak en Jeanneke.
  Sjaak Voorhout
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Anoniem
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goed advies en fijne begeleiding.
  Anoniem