Onze diensten

Jacobi makelaars is het makelaarskantoor in Montfoort. We begeleiden je bij de aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en taxatie van jouw woning.

Aankoop

Het zoeken naar een woning is complex, maar Jacobi makelaars biedt sinds 1995 deskundige begeleiding om dit proces te vereenvoudigen. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid netwerk zorgen wij ervoor dat je de juiste keuze maakt. Voor een grondige ondersteuning bij de aankoop van je huis, inclusief onderhandelingen en administratieve afhandeling, kun je rekenen op onze ervaring en kennis.

Woning aankopen in regio Montfoort?

Verkoop

Jacobi makelaars begrijpt dat de verkoop van je huis een belangrijk moment is. Daarom luisteren we eerst naar jouw wensen om een op maat gemaakt verkoopplan te ontwikkelen. We nemen niet afwachtend, maar een actieve houding aan door potentiële kopers direct te benaderen met diverse marketingstrategieën. Onze aanpak is gericht op een snelle verkoop voor de beste prijs, met regelmatige updates en makkelijke bereikbaarheid.

Woning verkopen in regio Montfoort?

Verhuur

Bij het verhuren van jouw woning zorgen wij voor een zorgeloze ervaring door de juiste huurprijs te bepalen, het pand effectief te presenteren, betrouwbare huurders te vinden door grondige screening, en het opstellen van de huurovereenkomst. We begeleiden ook alle bezichtigingen en inspecties, met het doel om verhuur tegen goede voorwaarden te garanderen.

Woning verhuren in regio Montfoort?

Taxatie

Bij het aanvragen van een hypotheek, tijdens een verbouwing, bij echtscheidingen, erfenissen, onteigeningen of verzoeken van de Belastingdienst is een gevalideerd taxatierapport vereist. Dit houdt in dat zowel de taxateur als het rapport moeten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de sector. Onze taxateurs, gespecialiseerd in zowel particulier als zakelijk vastgoed, zijn gecertificeerd door het NRVT en we zijn verbonden aan de NVM en het NWWI.

Woning laten taxeren in regio Montfoort?

Zoekopdracht

Op zoek naar een huis? Profiteer van onze gratis zoekservice! Ontvang via e-mail de nieuwste woningaanbiedingen, afgestemd op jouw voorkeuren, van lokale makelaars. Geniet van voorrang op ons eigen aanbod voordat het op funda verschijnt. Laat ons je woonwensen weten of bel ons voor persoonlijke ondersteuning. Onze meerwaarde? Persoonlijke aandacht en begeleiding bij het vinden van je droomhuis.

Op zoek naar een woning in regio Montfoort?

Gratis waardebepaling

Overweeg je te verhuizen in de regio Montfoort? Ontdek gratis en vrijblijvend de waarde van je huis met onze waardebepaling. Onze experts staan klaar voor een persoonlijk gesprek bij jou thuis. Geen kosten, geen verplichtingen, alleen heldere inzichten. Maak vandaag nog een geïnformeerde keuze voor je toekomst.