Meer over Jacobi makelaars

Wij zijn de makelaar die graag het stapje extra zet! Met drie enthousiaste dames zijn we gedreven bezig met het aan- en verkopen van voornamelijk woningen, maar taxeren en verhuur is uiteraard ook aan ons besteed. 

Jacobi makelaars in Montfoort

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Montfoort en aangesloten bij de NVM waar meer dan 100 makelaarskantoren bij zijn aangesloten. Met die reden hebben wij een groot netwerk en vele onderscheidende diensten die wij aanbieden. Heb je zakelijk vastgoed ook dan weten wij de weg om juist te adviseren. 

 

Lisette den Oudsten-Baas - NVM makelaar /  NVM taxateur (RM RT) / Eigenaar

Lisette begon al in 1995 in de Utrechtse makelaardij op de aankoopafdeling van dat kantoor, na een aantal jaren werd er een vestiging in Gouda geopend en als buitendienst is ze dat team gaan versterken. Vervolgens als kantoorleider in Driebergen-Rijssenburg, Lopik en IJsselstein veel ervaring opgedaan.

Veel bestaande bouw verkocht, aangekocht en getaxeerd, maar ook nieuwbouw verkocht in Utrecht, Maarssen-dorp en Op Buuren, Lopik, Reeuwijk, Gouda, Linschoten en Montfoort.

Al met al heeft ze ruim 25 jaar vastgoedkennis met daarbij een hoop levenservaring in positieve en roerige perioden kunnen we wel spreken van een aardige koffer met bagage. En in ons vak komt zowel dat zakelijke als het persoonlijke prima van pas met een prima luisterend oor, veel inbeeldingsvermogen en creatieve oplossingen krijgt ze vaak zeer lovende reacties van de klant.

Sinds 2020 eigenaar van Jacobi makelaars en altijd actief voor de opdrachtgever of dit nu de kopende, verkopende of verhurende partij is. En altijd met de insteek om de belangen van de opdrachtgever zo goed mogelijk aan te voelen en te vertegenwoordigen. Korte lijnen, goede bereikbaarheid, enthousiasme en een enorme drive om tot optimaal resultaat te komen zijn een paar kernwoorden om haar te omschrijven.Laura de Goeij - Kandidaat makelaar (K-RMT)

Vanaf 2014 in de makelaardij gerold en het bevalt zo goed bij Jacobi makelaars dat wij nog steeds de trotse eerste werkgever van haar mogen zijn. Naast het te woord staan van de kandidaat-kopers tijdens bezichtigingen is ze ook druk doende om de marketing van het kantoor te organiseren. Uiteraard ondersteunt ze haar collega's Hedy en Lisette ook met diverse hand- en spandiensten en mogen we haar een gedreven vakvrouw noemen! Door het behalen van haar diploma voor kandidaat makelaar mag ze vanaf heden ook het gehele aankoop- en verkooptraject voor klanten begeleiden. Hedy van Vliet - Commerciële duizendpoot op kantoor

Hedy werkt al ruim 18 jaar in de makelaardij en zet haar maar op kantoor, want dat vindt ze veel fijner dan de buitendienst. Ze woont haar hele leven al in Montfoort. Alles wat voorbij komt is bij haar in goede handen of het nu het te woord staan van de relatie per telefoon of op kantoor is het gebeurd altijd met een grote 'smile'. Ze stelt o.a. de aktes en opdrachtbevestigingen op, maakt de afspraken en regelt allerhande zaken. Ze is ook onze time-manager, want Lisette kan zo nu en dan lekker door blijven gaan en dan is Hedy er om de planning goed in de gaten te houden. Al met al ons goedlachse eerste aanspreekpunt!

 


Wat ze van over ons zeggen/schrijven:

Enthousiast, persoonlijk betrokken, actief en altijd bereikbaar hebben klanten ons beoordeeld. We zijn dan ook trots op onze hoge gemiddelde beoordeling. Door onze kennis en ervaring in plaatsen zoals Montfoort, Harmelen, Oudewater, Linschoten, Lopik, IJsselstein, Utrecht, Woerden, Vleuten, De Meern, Benschop en Polsbroek kunnen wij u goed helpen met alle vraagstukken omtrent verkopen en aankopen van woningen. Ook taxeren wij in het grootste gedeelte van dit gebied.

Wij maken graag kennis! De koffie staat klaar op ons kantoor aan Hoogstraat 58 te Montfoort. Loop gerust eens binnen. Wij komen ook graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek.


Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

- Woningen (verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouwprojecten, taxatie)

- Agrarisch en landelijk onroerend goed (boerderijen, pacht, verkaveling, taxatie)

- Bedrijfsmatig vastgoed (bedrijfshallen, kantoren, winkels, taxatie)

Kopje koffie of thee samen drinken?

Wil je je huidige woning verkopen of ben je op zoek naar je droomwoning?
Dan ben je van harte welkom voor een eerste kennismakingsgesprek op ons kantoor.

 • 10
  Zeer vakkundige makelaar met enorm gemotiveerd personeel. Ons huis is snel verkocht en we zijn keurig begeleid tot en met de overdracht. Zeer aan te raden....
  Anoniem
 • 8.5
  Prima contact met de makelaar en haar collega's. Schappelijk tav aankoop, verkoop zal ook zo verlopen is mijn verwachting
  Een funda gebruiker
 • 10
  Duidelijkheid, goede communicatie en zonder meer voor iedereen aan te raden die een huis te verkopen heeft
  Hans van Domselaar
 • 10
  Professioneel, beweegt mee en stelde zich flexibel op per situatie, zeer. Zeer communicatief. Top team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Contact is altijd super geweest en zijn een goede begeleiding door het hele proces heen. Ik zat voor werk veel buiten europa en dan was via whatsapp bellen geen probleem (scheelt ongelofelijk in de kosten)
  Kevin de Groot
 • 10
  deskundigheid en goede communicatie over alles wat er toe doet. Je voelt je thuis bij de procedure van deze makelaars, die echt verstand van zaken hebben. Alleen maar lof.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Vandaag hebben wij de verkoop van onze woning afgerond. Het gehele traject is super begeleid door Jacobi Makelaars met haar team. Vanaf het eerste contact was de rust, professionaliteit maar ook het luisterend oor naar onze wensen zichtbaar en dat voelde gelijk vertrouwd. Altijd was het team beschikbaar en afspraken liepen vlekkeloos. Jacobi makelaar is aan aanrader voor een ieder die ondersteuning zoekt in het toch al uitdagende traject van verhuizen. Wij kunnen alleen maar zeggen, Top team Jacobi, bedankt en ga zo door. Met vriendelijke groet Sjaak en Jeanneke.
  Sjaak Voorhout
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Anoniem
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goed advies en fijne begeleiding.
  Anoniem