Taxatie in Montfoort en omgeving

Onze deskundige taxateurs, geregistreerd bij het NRVT, verzorgen voor een taxatie in Montfoort voor particulier en zakelijk vastgoed.

Een taxatierapport dat aan alle eisen voldoet!

Of het nu gaat om een hypotheekaanvraag voor de aankoop van je nieuwe woning, verbouwing, echtscheiding, een erfenis, onteigening of een verzoek van de Belastingdienst. Alle instanties eisen dat er een gevalideerd taxatierapport wordt geleverd, zoals een NWWI taxatie in Montfoort.

Validatie van een taxatierapport betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én het taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG en de hypotheekverstrekkers. Onze taxateur in Montfoort zorgt ervoor dat jouw taxatie makelaar in Montfoort altijd aan deze eisen voldoet.

 

Erkende makelaar en taxateur in Montfoort

Onze ervaren taxateurs, waaronder de beste taxateur in Montfoort, taxeren zowel particulier als zakelijk vastgoed. Wij zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed-Grootzakelijk Vastgoed en Landelijk en Agrarisch vastgoed.

Als erkende taxatie makelaar in Montfoort zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een NWWI taxatie in Montfoort die aan alle eisen en wettelijke regels voldoet.

Onze diensten omvatten een breed scala aan taxaties, waardoor wij de perfecte keuze zijn voor iedereen die een nauwkeurige en betrouwbare taxatie in Montfoort nodig heeft. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning, een herfinanciering of een zakelijke investering, onze deskundige taxateurs staan klaar om je te helpen met een gedetailleerd en officieel erkend taxatierapport.

Vertrouw op onze expertise als taxatie makelaar in Montfoort en neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze deskundige taxateurs in Montfoort zorgen ervoor dat je altijd de juiste waarde van je vastgoed kent.

 

Waardebepaling of taxatie in Montfoort en omgeving

Naast taxaties verzorgen we ook gratis waardebepalingen. Het verschil: een taxatierapport is een officieel document. Hier kunnen bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers of notarissen rechten aan ontlenen, zoals bij een taxatie in Montfoort en omgeving.

Een vrijblijvende waardebepaling is geen officieel document. Een waardebepaling gebruik je meestal voordat je je woning te koop zet. Een van onze makelaars komt langs (vrijblijvend) om het verkoopproces te bespreken en een vraagprijs te bepalen.

Weet je niet zeker of je een officieel taxatierapport nodig hebt of een vrijblijvende waardebepaling? Neem dan contact op met een van onze taxateurs. Voor vragen over een taxatie in Montfoort en omgeving helpen we je graag verder.

Stappenplan woning of bedrijfspand taxatie

Een taxatie brengt veel regelzaken met zich mee. Hieronder tref je onze werkwijze in een handig stappenplan aan!

Afspraak maken

Woning inspecteren

Taxatie uitwerken

Taxatierapport

Kopje koffie of thee samen doen?

Twijfel je over de benodigde documenten? Bezoek ons kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om je verder te helpen!

 • 10
  Zeer vakkundige makelaar met enorm gemotiveerd personeel. Ons huis is snel verkocht en we zijn keurig begeleid tot en met de overdracht. Zeer aan te raden....
  Anoniem
 • 8.5
  Prima contact met de makelaar en haar collega's. Schappelijk tav aankoop, verkoop zal ook zo verlopen is mijn verwachting
  Een funda gebruiker
 • 10
  Duidelijkheid, goede communicatie en zonder meer voor iedereen aan te raden die een huis te verkopen heeft
  Hans van Domselaar
 • 10
  Professioneel, beweegt mee en stelde zich flexibel op per situatie, zeer. Zeer communicatief. Top team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Contact is altijd super geweest en zijn een goede begeleiding door het hele proces heen. Ik zat voor werk veel buiten europa en dan was via whatsapp bellen geen probleem (scheelt ongelofelijk in de kosten)
  Kevin de Groot
 • 10
  deskundigheid en goede communicatie over alles wat er toe doet. Je voelt je thuis bij de procedure van deze makelaars, die echt verstand van zaken hebben. Alleen maar lof.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Vandaag hebben wij de verkoop van onze woning afgerond. Het gehele traject is super begeleid door Jacobi Makelaars met haar team. Vanaf het eerste contact was de rust, professionaliteit maar ook het luisterend oor naar onze wensen zichtbaar en dat voelde gelijk vertrouwd. Altijd was het team beschikbaar en afspraken liepen vlekkeloos. Jacobi makelaar is aan aanrader voor een ieder die ondersteuning zoekt in het toch al uitdagende traject van verhuizen. Wij kunnen alleen maar zeggen, Top team Jacobi, bedankt en ga zo door. Met vriendelijke groet Sjaak en Jeanneke.
  Sjaak Voorhout
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Anoniem
 • 10
  Jacobi Makelaars heeft onze woning snel en vakkundig verkocht. Vanaf de start, de bezichtigingen, keuzes tot aan de overdracht wordt je uitstekend begeleid. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt om op eenvoudige wijze in contact te blijven met de makelaars van Jacobi Makelaardij. Ik kan Jacobi Makelaardij zeker aanbevelen!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goed advies en fijne begeleiding.
  Anoniem